YetkinMaster Kurucu Admin & Hogwarts Müdiresi & KSKS Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 169 RP Yaşı : 23 RP Sevgilisi : Nathaniel'mm x3 Asa İsmi : Asil Güzellik Yaş : 28
Değerler Rpg Puanı: (100/100) Galleon: (100/100) Uçuş Gücü: (100/100)
Konu: ~Androméda~ Çarş. 4 Ağus. - 22:01:21
Dış Görünüş;
Genel Özellikler;
Ad & Soyad: Androméda Pentagon Cinsiyet: Bayan Yaş: 23 Sihirsel Soy: Safkan Doğum Yeri: Fransa Ana Dil: Fransızca Diğer Diller: İngilizce, İtalyanca, Türkçe Lakap: And. Asa: Asil Güzellik Mezun Olduğu Okul & Bina: Hogwarts & Slytherin Meslek: Hogwarts Müdiresi & KSKS Profesörü
Kişisel Özellikler Androméda nasıl davranması gerektiğini bilen birisidir. Çok sıcakkanlıdır. Hemen her ortama ayak uydurabilir. Ailesine çok değer verir. Onun için daha önemlisi yoktur. Öğrencilerinin her birini ayrı ayrı sever. Onların sorunları ile ilgilenmeyi sever. Onlara yardımcı olmak Androméda'yı mutlu eder. Hiçbir şeyden korkmaz. Çok cesurdur. Tuttuğunu koparır. Çok hırslıdır, azimlidir. Şakacı yönü ağır basar. Herkesle iyi anlaşabileceğini düşünür.
Fiziksel Özellikler; Boy; 1.78 Kilo; 60 Saçlar; Sarı renkte. Gözleri; Kahverengi.
Sevdikleri
*Çılgınlık *Sevilmek *Umursamazlık *Komedi *Uçmak *Karanlık Sanatlar *İçki O.o
Sevmedikleri
*Huysuzluk *Zorlanmak *Sessizlik
En son Androméda Pentagon tarafından Ptsi 16 Ağus. - 20:32:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
YetkinMaster Kurucu Admin & Hogwarts Müdiresi & KSKS Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 169 RP Yaşı : 23 RP Sevgilisi : Nathaniel'mm x3 Asa İsmi : Asil Güzellik Yaş : 28
Konu: Geri: ~Androméda~ C.tesi 7 Ağus. - 23:55:04
İlişkiler; ´ Arkadaşlarım ´ x Bizi Kimse Ayıramaz! x Loquisha Ryan
Hogwarts'a ilk geldiğimizde birbirimizi hiç sevmemiştik. O beni burnu havada bir kibirli bense onu aşağılığın biri olarak görürdüm ama yakınlaştıkça birbirimize çok benzediğimizi gördük ve o günden beri hiç ayrılmadık. Şimdi de Hogwarts'daki en yakın arkadaşlarımdan birisi. x Suç Ortakları x Verenique Andrejova
Hogwarts'a gelmeden önce de Hogwarts'ta da en yakın arkadaşımdın. Her zaman çok iyi anlaştık, her zaman beraer haylazlık yaptık. Hep de beraber olacağız. x Güvenimin Tam Oldukları x Janson O'Dowd
O bakan ben de müdire olarak resmi açıdan çok görüştük. Ama gittikçe bu resmiyet eridi ve iş dışında da çok görüşür olduk. Ona her şeyimi anlatabilirim. Onu gerçekten çok seviyorum. x Arkadaşım Olarak Gördüklerim x Kirochka Agness Vasiliev
O gün iyi ki oradaydın, seninle ilk defa babanın dükkanına asa almaya geldiğimde tanışmıştık ve dostluğumuz hala devam eder. Arayı uzatmayız. Kirochka'yı severim. x Kanımın Yeni Isındıkları x x Yeni Tanıştıklarım x
´ Bilinmeyenler ´ x Göz Tanışıklığı x x Tanışmaya Çabaladıklarım x x Tanışmaya Çabalayanlar x x Hakkında Hiç Bir Fikrim Yok x
´ Hoşlanmadıklarım ´ x Önemsizler x x Hiç Hoşlanmıyorum x x Nefret Ediyorum x x Ölümüne Düşman x
´ Öğrenciler ´ x Favori Öğrencim x x Sevilen Küçükler x Valeraine Notizié
Valeraine benim binamda ve her durumda bana akıl danışabilir, ona elimden geldiğince yardımcı olurum. Hiç saygısızlık etmedi. İleride iyi bir yerlere geleceğinden eminim. x Nötr Öğrenciler x x Hoşlanmıyorum x x Başbelası Küçükler x
´ Duygusal ' x Hayatımın Anlamı x Jacob Nathaniel Pentagon
Ona aşığım... Hayatım tamamen onu üzerine kurulu... Büyük bir aşkla evlendik ve öyle devam ediyor. Hayatım boyunca onu seveceğim, asla bitmeyecek... x Kullandıklarım x x Hoşlanıyorum x x Bana Aşık Olanlar x x Aşığım x x Eski Sevgilim x[/i]
En son Androméda Pentagon tarafından Çarş. 11 Ağus. - 22:03:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Misafir Misafir
Konu: Geri: ~Androméda~ Çarş. 11 Ağus. - 21:25:56
Ad-Soyad; Kirochka Agness Vasiliev Eklenmek İstediğiniz Yer; Arkadaşım olarak gördüklerim. Kurgu; İlk asanı almak için geldiğinde babamla Ollivanders'deydik. O gün seninle konuştuk ve bir daha da ayrılmadık. Küçükken de hep beraber takılırdık. İcon; [2 Adet, 100x100]
Konu: Geri: ~Androméda~ Çarş. 11 Ağus. - 21:29:47
Ekledim canım (:
Loquisha Ryan Sihir Tarihi Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu & Solist
Değerler Rpg Puanı: (90/100) Galleon: (60/100) Uçuş Gücü: (70/100)
Konu: Geri: ~Androméda~ Çarş. 11 Ağus. - 21:32:57
Beni de ekle canım. Bizi kimse ayıramaz (: Hogwarts'a ilk geldiğimde senin burnu havada kibirlinin biri olduğunu düşünmüştüm ama sonradan bunun böyle olmadığını anladım ve sana yaklaşmaya çalıştım. Mükemmel bir arkadaşlığım vardı ve bu devam ediyor.
Konu: Geri: ~Androméda~ Çarş. 11 Ağus. - 21:38:27
Ekledim canım (:
En son Androméda Pentagon tarafından Çarş. 11 Ağus. - 21:45:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Mesaj Sayısı : 36 RP Yaşı : 23 RP Sevgilisi : Jacob Nicholas Garcia Yaş : 29
Değerler Rpg Puanı: (90/100) Galleon: (60/100) Uçuş Gücü: (70/100)
Konu: Geri: ~Androméda~ Çarş. 11 Ağus. - 21:42:05
Beni de ekle canım (: Suç Ortakları (: Hogwarts'a gelmeden önce de görüşürdük, Hogwarts'a gelince de aynı binada olunca hiç ayrılmadık ve hep beraber zaman geçirdik. Ne zaman bir haylazlık yapacak olsak beraber yapardık (:
Konu: Geri: ~Androméda~ Çarş. 11 Ağus. - 21:45:56
Ekledim Hayatım (:
Janson Mc'Logan Admin & Sihir Bakanı
Konu: Geri: ~Androméda~ Çarş. 11 Ağus. - 21:52:20
Beni de ekle canım (: Güvenimin tam oldukları Ben bakan sen okul müdiresi iken çok görüşmüşlüğümüz oldu, aramızdaki resmiyet gittikçe çok yakın olmaya başladık, iş dışında da görüşür olduk.
Konu: Geri: ~Androméda~ Çarş. 11 Ağus. - 21:54:31
Ekledim meleğim^^
Valeraine Notizié Slytherin I. Sınıf
Değerler Rpg Puanı: (40/100) Galleon: (0/100) Uçuş Gücü: (0/100)
Konu: Geri: ~Androméda~ Çarş. 11 Ağus. - 22:00:55
Valeraine Notizié Sevilen Küçükler Valeraine Mrs. Pentagon ile çok iyi anlaşabiliyor. Bina sorumluları olması nedeniyle de her konuda ondan yardım isteyebiliyor, fikir danışabiliyor ve ona yardımcı olmasından çok hoşnut. İcon;
Konu: Geri: ~Androméda~ Çarş. 11 Ağus. - 22:03:43
Eklendin.
Adrasteia Albunea Black Muggle